Kalan Süre

Haberler

Denizin en güçlüleri CNR Avrasya Boat Show Denizde

Yeni nesil deniz araçlarının sergilendiği CNR Yacht Festival,  İstanbul'un en büyük ve merkezi yat limanı Ataköy Marina Mega Yat Limanı'nda düzenlendi. Dünyadaki en popüler ve en son çıkan elektrikli deniz araçlarının Türkiye temsilciliğini yapan Avart Luxury Toys, bünyesinde bulundurduğu birbirinden şık ve fonksiyonel ürünleri CNR Yacht Festival'inde sergilendi.
 
 
 
Su sporu aracı Seabob, çevre dostu, elektrikli ve yüksek performanslı motor özelliği ile deniz severlerin vazgeçilmezi olarak CNR Yacht Festival'e geliyor. Seabob'un motor ünitesi yüksek kaliteli karbon parçalar, dayanıklı seramik kaplama ve tuzlu suya karşı dayanıklı metal kullanılarak üretiliyor.
 
Firmanın festivale getireceği en önemli ürünlerinden biri de Curf olacak. Su sporu bağımlılarının şimdiye kadar gördüğü en güçlü elektrikli Jetsurfboard olan Curf'ın yeni modeli, festivalin en dikkat çeken ürünleri arasında.
 
 
 
Son model tekne lansmanlarının da yapıldığı festivalde, denizcilik sektörünün tüm aksesuar ve ekipmanlar da yer alıyor. Su sporları, rüzgâr sörfü, kürek, dalış, jetski ve flyboard gösterileri gibi çok sayıda etkinliğin de yer aldığı CNR Yacht Festival, 4 gün sürdü